ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ

2 days agoΣτο Καλύτερα δε Γίνεται του Σαββάτου βρέθηκε ο Νίκος Μουρατίδης και αναφέρθηκε και πάλι στο κείμενο που είχε γράψει για τον Ανδρέα Μπάρκουλη και το οποίο προκάλεσε την αντίδραση της χήρας του ηθοποιού Μαίρης. Ο Νίκος Μπάρκουλης ο οποίος έχει ξεχωρίσει με τη συμμετοχή του στο φετινό J2US μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και τη στήλη Secret των Παραπολητικών αναφερόμενος στην πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορονοϊό αλλά και στον.


Andreas Mparkoylhs James Bond Bond James

Διαβάσατε το κείμενό μου.

ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ. Αφορμή στάθηκαν δηλώσεις της τελευταίας. Πόλεμος φαίνεται να έχει ξεσπάσει στην οικογένεια του Ανδρέα Μπάρκουλη μετά τις δηλώσεις της τελευταίας του συζύγου Μαρίας κατά του Νίκου Μουρατίδη. Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Μπάρκουλης όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο bullying που είχε δεχθεί μικρότερος σε σχέση με τον πατέρα του Ανδρέα Μπάρκουλη.

22 hours agoΝίκος Μπάρκουλης. Συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε ο Νίκος. Ερωτευμένος ο Νίκος ΜπάρκουληςΟ 20χρονος γιος του αξέχαστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο J2US και εμφανίζεται στη σκηνή μαζί με την Εβελίνα Νικόλιζα.

Την υποκριτική την έχω αφήσει στην άκρη. Το Just the 2 of Us με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha το βραδινό υπερ-show έρχεται σε σκηνή απ το μέλλον και μας προσκαλεί σ ένα ατελείωτο τηλεοπτικό πάρτι λάμψης χιούμορ ανατροπών και αγαπημένης μουσικής με τα πιο ηχηρά ονόματα. Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά Υπάρχουν εκατό λόγοι που τα παιδιά θα πουν σε μικρή ηλικία κάτι και θα πικράνουν τα άλλα παιδάκια στο σχολείο για οτιδήποτε είναι διαφορετικό Γιατί για παράδειγμα δεν έχεις.

Με πιάσατε αδιάβαστο δεν ήξερα ότι έχω αδελφή βίντεο. Με πιάσατε αδιάβαστο δεν ήξερα ότι έχω αδελφή βίντεο Κοινωνία - Νίκος Μπάρκουλης. Στα μαχαίρια είναι η κόρη του Αντρέα Μπάρκουλη Βίκυ με την τελευταία σύζυγο του ηθοποιού Μαίρη Μπάρκουλη.

Ο Νίκος Μπάρκουλης γιος του αείμνηστου ηθοποιού παραχώρησε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται την ΚυριακήΟ νεαρός Tik Toker που συμμετέχει και στο νέο κύκλο του J2US αναφέρθηκε μεταξύ. Ο Νίκος Μπάρκουλης ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show και φυσικά μίλησε για την πολύ τρυφερή σχέση που είχε με τον πατέρα του αλλά και το bullying που είχε δεχθεί μικρότερος. Ελπίζω να με βλέπει και να είναι περήφανος λέει ο Νίκος Μπάρκουλης.

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από το δημοσίευμα του Νίκου Μουρατίδη σχετικά με τον Ανδρέα Μπάρκουλη ωστόσο η κόντρα του με την σύζυγό του Μαρία συνεχίζεται. Το καρφί για τον Νίκο Μουρατίδη και την κόντρα με τη μητέρα του Μαίρη. Δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω τουλάχιστον τώρα στο μέλλον ίσως σαν χόμπι ή κάτι τέτοιο ανάλογα με το που θα βρίσκομαι στη ζωή μου θα ήθελα να κάνω κάτι πρόσθεσε ο γιος του.

Ο ίδιος μίλησε μαζί με την παρτενέρ. Την περασμένη εβδομάδα ο Νίκος Μπάρκουλης έλειπε από το σόου καθώς είχε κολλήσει κορονοϊόΟ ίδιος μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών αναφέρεται στην περιπέτεια της υγείας του αλλά και για τον πατέρα του. Μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν 1994 1995 και 1995 1996 και πολλές επαναλήψεις οι περισσότεροι επιμένουμε να έχουμε στο μυαλό μας την εικόνα των δύο παιδιών του τηλεοπτικού Κώστα Στεργίου κατά κόσμον Κώστα Καρρά.

1 day agoΜετά την αναζωπύρωση της κόντρας του Νίκου Μουρατίδη με τη μητέρα του Μαίρη Μπάρκουλη ο Νίκος Μπάρκουλης πήρε θέση επί του θέματος. Μιλώντας στον Αρτ Αντιμιάν και την εκπομπή Τι λες τώρα στα παρασκήνια του j2us. Στην παρέα του MEGA Καλημέρα βρέθηκε ο Νίκος Μουρατίδης απαντώντας στους σκληρούς χαρακτηρισμούς της Μαίρης Μπάρκουλη για το άτομό του.


Andreas Mparkoylhs Actors Cinema Famous


Andreas Mparkoylhs Tzenh Tzenh Men Casual Mens Tops Casual Button Down Shirt


Andreas Mparkoylhs Old Movies Greek Culture Cinema


Tzenh Karezh Andreas Mparkoylhs Retro Ads Classic Movies Photo Posters


Andreas Mparkoylhs Christmas Ornaments Christmas Bulbs Holiday Decor


Andreas Mparkoylhs Tzenh Karezh Greek Films Old Movies Good Movies


Andreas Mparkoylhs Classic Movies Photo Cinema


Alikh Boygioyklakh Andreas Mparkoylhs Old Magazines Magazine Cover Newspaper Cover


Zwh Laskarh Andreas Mparkoylhs Photo Beautiful Cinema


Andreas Mparkoylhs Cinema


Xristina Andreas Mparkoylhs Tzenh Karezh Cinema Movies Photo


Andreas Mparkoylhs Aleka Strathgoy H Prwth Syzygos Toy Portrait Tattoo Portrait Celebrities


Andreas Mparkoylhs Famous Biography Greek


Andreas Mparkoylhs Gkely Mayropoyloy Sto Astynomiko Film Toy Tzanh Aliferh Egklhma Sto Kolwnaki Toy Giannh Marh 1959 Actor Studio Classic Movies Actors


Andreas Mparkoylhs Old Movies Actors Celebrities


Andreas Mparkoylhs Gkely Mayropoyloy Egklhma Sto Kolwnaki Toy Tzanh Aliferh Se Senario Giannh Marh 1959 Classic Movies Historical Figures Historical


Andreas Mparkoylhs Actor Studio Cinema Actors


Anna Fonsoy Andr Mparkoylhs Movies Movie Stars Movie Posters


Andreas Mparkoylhs Actors Cinema

Previous
Next Post »